Conference League

Πρόεδρος Φιορεντίνα: «Θα πρέπει να υποφέρουμε, αλλά είναι ωραίο όταν υποφέρεις και μετά νικάς»

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, μίλησε για τον επερχόμενο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα μετρούν αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του Conference League στην «Opap Arena» (29/05, 22:00).

Στο πλάι των «βιόλα» αναμένεται να βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ρόκο Κομίσο. Ο Ιταλοαμερικανός δισεκατομμυριούχος θα δείξει με την παρουσία του την έμπρακτη στήριξή του προς τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο και τους ποδοσφαιριστές του, φτάνοντας σήμερα (28/05) στην Αθήνα.

Μάλιστα, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο άγχος αλλά και τον ενθουσιασμό των «βιόλα» για την αναμέτρηση, αλλά και για το ότι θα ήθελε να αφιερώσει τη νίκη, αν αυτή έρθει, στον Τζο Μπαρόνε, τον CEO της Φιορεντίνα που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε όλοι άγχος. Πέρυσι ξέρουμε πώς τελείωσε και φέτος θέλουμε να τα πάμε καλύτερα. Θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Φλωρεντία γιατί το αξίζει αυτή η πόλη.

Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα. Θα πρέπει να υποφέρουμε, αλλά είναι ωραίο όταν υποφέρεις και μετά νικάς. Θα ήταν ωραίο να νικήσουμε, ειδικά για τον Τζο, ας δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x